Een generatie die de geschiedenis negeert, heeft geen verleden – en geen toekomst.

(Time Enough for Love (1987) – Robert A. Heinlein, Amerikaans science-fiction schrijver)


Met ingang van 1 november 2023 is de werkmaatschappij AKG architecten BV opgeheven, zodat Adriaan van de leuke dingen in zijn toekomst kan genieten. Voor het afronden van lopende werken zullen we tot 31 december 2023 bereikbaar blijven zoals u van ons gewend bent.

Het beheer van digitale en analoge archieven van het werk dat in het verleden door AKG architecten BV èn haar voorlopers Bouwburo AKG en Bouwburo AR is uitgevoerd zal in deze periode worden overgedragen aan een nieuwe generatie. Yuri Buhrmann, uitvoerend eigenaar van Buhrmann | bureau voor bouwkunde uit Groenlo, is al tijdens zijn studie in 2005 actief bij de voorlopers van AKG architecten BV. Sinds 2009 is hij als freelancer actiever betrokken bij een groot deel van de werken die door AKG zijn uitgevoerd.

AKG architecten BV meent in deze partij een betrouwbare partij te hebben gevonden om continuïteit en deugdelijk beheer van historisch materiaal te kunnen waarborgen.

www.bureauvoorbouwkunde.nl

Voor vragen over in het verleden door AKG architecten BV uitgevoerde constructieve berekeningen en adviezen kunt u tevens contact opnemen met Haverkort Architecten BNA.